Diensten

Onze specialisaties

In een wereld waar de focus ligt op het reduceren van CO2 om onze omgeving leefbaar te houden, hebben wij ons gespecialiseerd in producten om de CO2 uitstoot te reduceren. Onze verlichting, lichtreclame en energieoplossingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Het plaatsen van de producten wordt tevens verzorgd met oog voor kwaliteit. Wij geloven namelijk dat een kwalitatief hoogwaardige montage ten goede komt aan de levensduur van onze producten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van de systemen. Een goed onderhouden systeem heeft een langere levensduur, daardoor duurzamer en dus beter voor het milieu.

VERLICHTING

Wij leveren verlichting voor zowel binnen als buiten uw bedrijfspand. Voor elke toepassing bieden wij de juiste oplossing met energiezuinige led-verlichting.Lees meer »

LICHTRECLAME

Een professionele uitstraling is een belangrijk aspect voor uw bedrijf en wekt vertrouwen. Wij hebben een breed assortiment aan led reclameproducten die grotendeels op maat worden gemaakt.Lees meer »

ENERGIE

Wilt u zelf energie opwekken in plaats van uw energie extern in te kopen, dan bieden wij hiervoor diverse oplossingen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.Lees meer »

Innovatief

Vooruitgang en verbetering gaan hand in hand, daarom blijven wij constant innovatieve oplossingen voor u zoeken. Innovaties zijn bevorderlijk voor de vooruitgang van uw bedrijf.

Toekomstgericht

De oplossingen die wij voor uw wensen adviseren zijn allemaal met het oogpunt op de toekomst. Een langere levensduur zorgt voor minder vervanging en dus voor een kostenbesparing.

Energiebesparend

Al onze producten zorgen voor een energiebesparing of leveren energie op. Dit is een kostenbesparing waar u tijdens uw dagelijkse bedrijfsvoering niet meer bij stil hoeft te staan.

Totaaloplossing

Van energie t/m verlichting is de totaaloplossing die wij u bieden. Domotica  hoort uiteraard bij deze mogelijkheden om het u zo aangenaam mogelijk te maken tijdens uw werk.

Stappenplan

U maakt een afspraak

U kunt telefonisch of per mail een afspraak met ons maken. Wij komen dan op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie om uw wensen met u door te nemen.

Intake en Lichtmeting

Tijdens onze afspraak noteren wij al uw wensen en gaan wij alvast een aantal metingen verrichten die nodig zijn voor het maken van een scherpe offerte.

Voorstel en offerte

Aan de hand van uw wensen ontvangt u van ons een offerte waarin een specificatie van de producten en diensten die wij gaan leveren is opgenomen.

Levering en montage

Zodra u akkoord geeft voor onze offerte, gaan wij het geheel in werking zetten, zodat wij uw producten zo snel mogelijk kunnen leveren en  installeren.

Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak