Over ons

Over Saudaamini

Saudaamini is in 2012 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in led en energieproducten. Sinds de start van het bedrijf hebben wij meegewerkt aan verschillende grote en kleine projecten op het gebied van verlichting, lichtreclame en zonnepanelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij veel ervaring hebben opgedaan en veel kennis in huis hebben over innovatieve, milieuvriendelijke producten en de montage hiervan. Deze kennis passen wij met succes toe in al onze opdrachten en projecten. Saudaamini staat dan ook garant voor een goede service en kwaliteit. Het complete traject, vanaf het Aangaan van uw project tot het Zorgeloos afronden, kunt u dan ook met een gerust hart aan ons over laten.

Onze kernwaarden

Afspraak is afspraak

Loze beloften, daar doen wij niet aan mee. Wij komen alle afspraken die wij met u maken na, ongeacht of het voordelig of onvoordelig uitpakt voor Saudaamini.

Kwaliteitsbewust

Onze producten worden op basis van zeer hoge kwaliteitseisen ingekocht. Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten waar wij voor 100% achter staan. Daar staan wij garant voor.

Flexibiliteit

Saudaamini stelt zich open en flexibel op. Wij doen binnen onze grenzen al het mogelijke om maximaal aan uw wensen tegemoet te komen en denken gedurende het hele project daarbij graag met u mee.

Creatief en innovatief

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Saudaamini staat garant voor het bieden van de meest creatieve en innovatieve oplossingen voor uw onderneming.

Kostenbewust

Saudaamini houdt bij het inkopen van producten, rekening met de kosten, kwaliteit en levensduur. Wij bieden u oplossingen voor een maximale kostenbesparing zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Servicegericht

De wensen van u als klant staan bij ons centraal, wij verzekeren u daardoor een op maat gemaakt en professioneel advies, waarmee wij u van A tot Z tot in detail kunnen ontzorgen.

Bedrijfsbus Saudaamini

Onze Visie

Saudaamini wil als duurzame onderneming een steentje bijdragen aan een beter leefmilieu, door op het gebied van verlichting en energie, duurzame, milieuvriendelijke en innovatieve producten te ontwikkelen en te verkopen.

Onze klanten kunnen hierdoor fors op kosten besparen en ecologisch verantwoord ondernemen. Goed advies dat aansluit bij de wensen van onze opdrachtgever, dat wij vervolgens ten uitvoering brengen met producten van topkwaliteit. Onze focus ligt op een langdurige en duurzame relatie met onze klanten. Afspraak is afspraak en daar draait het volledig om bij ons, zodat onze klanten ervan uit kunnen gaan dat ze altijd de juiste service krijgen.

Saudaamini bedrijfsbus

Onze Missie

Saudaamini richt zich op een vooruitstrevende toekomst waarin de kwaliteit van het leven wordt verbeterd. Dat doen wij door onze klanten bewust te maken van producten die het comfort verhogen, maar geen tot weinig invloed hebben op het milieu. Fossiele brandstof is een vrij zware belasting op ons milieu.

Door dit te vervangen door duurzame energie uit zon, wind en water, kunnen wij deze belasting verlagen. Hierbij is het tevens van belang dat er met minder energie meer gedaan kan worden. Het is dan ook onze missie om producten en services te promoten die een lager energieverbruik combineren met gebruikmaking van schone energie.

Vraag informatie aan of maak direct een afspraak