Freshlight

Freshlight verlichting

Freshlight verlichting met luchtzuiverende werking, word al jaren succesvol toegepast in allerlei sectoren – van agrarische bedrijven tot zorg en onderwijs. De bijzondere lichtopbrengst en ionisatie zijn veelvuldig beschreven door TNO en Wageningen university & research. Het full spectrum zonlicht heeft een positief effect op uw humeur en gezondheid. De ionisatie techniek zorgt ervoor dat de geuren, stof en fijnstof sterk gereduceerd worden en virussen en bacteriën gedood worden.

Er is uitvoerig onderzoek gedaan door verschillende instanties en personen naar het resultaat van het doden van virussen door ionisatie. Professor Lennart Svensson (een bekende viroloog aan het Linköping Universiteit in Zweden) heeft een test gedaan met het Noro-virus en het Rota-virus, met als conclusie dat deze ionisatietechniek 40 miljoen deeltjes per uur onschadelijk maakt. Sharp heeft met het coronavirus een soortgelijke test gedaan, met als conclusie dat deze verlichting binnen 40 minuten 99,7% van het virus onschadelijk maakt. Daarnaast heeft onze eigen RIVM ook een positief rapport over het effect van ionisatie.

Waarom Freshlight?

Helder licht, zuivere lucht

Full spectrum daglicht en ionisatie zonder schadelijke ozon, heeft een bewezen positief effect op de gezondheid van mens en dier. U krijgt met deze verlichting het gevoel dat u op een zonnige dag buiten in de schone lucht aan het werk bent.

Innovatief en duurzaam

De aanschaf van verlichting met het volledige spectrum van het daglicht in combinatie met de ingebouwde ionisatie is voor u een goede investering om uw verlichting te innoveren en tevens duurzaam bezig te zijn door de lange levensduur en de energiezuinigheid.

Productiviteit op het werk

Ergonomie tijdens het werk is een middel dat veelvoudig word ingezet om de werkomgeving werkzaam te maken. Gezonde verlichting draagt minstens zoveel aan de concentratie, productiviteit en gezondheid. Vrolijke en opgewekte mensen zijn productiever.

Subsidie mogelijk

Omdat Freshlight een greenlabel heeft is het mogelijk om subsidies zoals de MIA, Vamil of EIA aan te vragen. Uw accountant kan dit regelen via de belastingaangifte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en MIA, Vamil en EIA codes.

Educatie

Frisse scholen met beter licht in de klassen

Zuiver daglicht en ionisatie zorgen voor een gezonder werk- en leerklimaat. LED-verlichting van Freshlight brengt daglicht in de klas. Dit helpt leerlingen, studenten en docenten om beter geconcentreerd en energieker te blijven. Dankzij de ingebouwde ionisatie wordt de lucht bovendien continu gezuiverd van stof, geur, bacteriën en virussen. Dat is goed voor de gezondheid en gaat schoolverzuim en lesuitval tegen. Daarbij kunnen scholen en besturen aanzienlijk op energiekosten besparen dankzij Freshlight.

Office

De gezonde werkplek begint bij Freshlight

Meer productiviteit, gezondheid en energie op kantoor dankzij zuiver daglicht. LED-verlichting van Freshlight brengt daglicht het kantoor binnen. Dat maakt de werkplek voer medewerkers aanzienlijk prettiger. Zuiver daglicht leidt tot meer energie en betere prestaties. Dankzij de ingebouwde ionisatie wordt de lucht bovendien continu gezuiverd van stof, geur, bacteriën en virussen. Dat is goed voor de gezondheid en gaat verzuim tegen. Daarbij kunnen bedrijven aanzienlijk op energiekosten besparen dankzij Freshlight.

Medisch

Betere zorg dankzij helder licht en zuivere lucht

Freshlight draagt bij aan meer hygiëne, beter licht en minder energiekosten. Licht en hygiëne zijn van levensbelang in de zorg. LED-verlichting van Freshlight brengt zuiver daglicht in elke medische omgeving en verpleeginstelling. Dat maakt de omgeving prettiger en gezonder voor zowel zorgprofessionals als patiënt of cliënt. De ingebouwde ionisatie reduceert bovendien aantoonbaar (fijn)stof, geur en pathogenen in de lucht. Daarbij kunnen zorginstellingen aanzienlijk op de energiekosten besparen dankzij Freshlight.


Stel uw vraag

De voordelen op een rijtje

Beter licht en beter zicht, dus een gezondere werkplek.

Sterke reductie van stof en fijnstof, eliminatie van bacteriën en virussen.

Uw medewerkers zijn productiever en ervaren minder stress. In de leefomgeving voelt men zich fitter energieker en heeft men minder last van allergische reacties.

Enorme verlaging van de energiekosten – tot wel 75% minder verbruik.

Door verwisselbare drivers 60.000 branduren, 5 jaar garantie.

Investering in Freshlight kent fiscale ondersteuning.